1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Single Extra Small (SXS)

VarioCage Single Extra Small (SXS)

VarioCage är den populäraste buren bland våra kunder. En enkelbur med gott om plats för din hund. Med en enkelbur får du även plats för annat i bilens bagageutrymme. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är Variocage det rätta valet. Krocktestad hos oberoende RISE, Research Institutes of Sweden i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras VarioCage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i Variocage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 590 mm hög, 570 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 54 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Single Extra Small (SXS)
Art. nr 00376
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 730 - 990 mm
Bredd 555 mm
Höjd 590 mm
Vikt 16 kg
Förpackningens mått och vikt 670 x 600 x 230 mm / 22 kg
VarioCage Single Extra Small (SXS) - GMC Acadia 2007-2016
OBSERVERA! Buren kan endast dras ut till 990 millimeters djup i denna bil!