1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Single Maximum (SMax)

VarioCage Single Maximum (SMax)

VarioCage är den populäraste buren bland våra kunder. En enkelbur med gott om plats för din hund. Med en enkelbur får du även plats för annat i bilens bagageutrymme. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är VarioCage det rätta valet. Krocktestad hos oberoende RISE, Research Institutes of Sweden i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras VarioCage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i Variocage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 845 mm hög, 825 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 80,5 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Single Maximum (SMax)
Art. nr 00381
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 920 - 1160 mm
Bredd 700 mm
Höjd 845 mm
Vikt 30.5 kg
Förpackningens mått och vikt 1110 x 880 x 230 mm / 39 kg
VarioCage Single Maximum (SMax) - GMC Acadia 2007-2016
OBSERVERA! Buren kan endast dras ut till 1160 millimeters djup i denna bil!