1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Double Extra Large (DXL)

VarioCage Double Extra Large (DXL)

I våra dubbelburar kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du helt enkelt behöver en större plats för en hund. Om du väljer att använda en mellanvägg så kan den justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är VarioCage det rätta valet. Krocktestad hos oberoende RISE, Research Institutes of Sweden i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras VarioCage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i VarioCage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 715 mm hög, 685 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 66,5 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Double Extra Large (DXL)
Art. nr 00364
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 810 - 1030 mm
Bredd 990 mm
Höjd 715 mm
Vikt 36 kg
Förpackningens mått och vikt 1000 x 730 x 230 mm / 36 kg
VarioCage Double Extra Large (DXL) - GMC Acadia 2007-2016
OBSERVERA! Buren kan endast dras ut till 1030 millimeters djup i denna bil!