1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Single Minimax Extra Large (SMinXL)

VarioCage Single Minimax Extra Large (SMinXL)

Enkelbur för de minsta familjemedlemmarna. Variocage Minimax för den mindre hunden eller katten. Denna burs design är anpassad för att passa våra minsta fyrfota vänner. De är tillräckligt tätt byggda för att risken att ta sig ut eller fastna ska vara minimal. Den teleskopiska konstruktionen är den samma som för alla Variocage-modeller, vilket gör att de ger ett lika bra skydd som resten av sortimentet. Välj en Variocage Minimax om du har en liten hund eller katt.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är VarioCage det rätta valet. Krocktestad hos SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras Variocage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i Variocage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 455 mm hög, 435 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 38 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Single Minimax Extra Large (SMinXL)
Art. nr 00366
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 570 - 770 mm
Bredd 555 mm
Höjd 455 mm
Vikt 12 kg
Förpackningens mått och vikt 670 x 600 x 230 mm / 14 kg
VarioCage Single Minimax Extra Large (SMinXL) - Fiat Doblo 2000-2017
OBSERVERA! Buren kan endast dras ut till 770 millimeters djup i denna bil.