1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Single Extra Large (SXL)

VarioCage Single Extra Large (SXL)

VarioCage är den populäraste buren bland våra kunder. En enkelbur med gott om plats för din hund. Med en enkelbur får du även plats för annat i bilens bagageutrymme. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är VarioCage det rätta valet. Krocktestad hos oberoende RISE, Research Institutes of Sweden i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras VarioCage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i Variocage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 715 mm hög, 685 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 66,5 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Single Extra Large (SXL)
Art. nr 00380
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 810 - 1030 mm
Bredd 700 mm
Höjd 715 mm
Vikt 22 kg
Förpackningens mått och vikt 750 x 730 x 230 mm / 27 kg
VarioCage Single Extra Large (SXL) - Fiat Doblo 2000-2017
OBSERVERA! Buren kan endast dras ut till 920 millimeters djup i denna bil.