1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Double Extra Extra Large + (DXXL+)

VarioCage Double Extra Extra Large + (DXXL+)

I våra dubbelburar kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du helt enkelt behöver en större plats för en hund. Om du väljer att använda en mellanvägg så kan den justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är VarioCage det rätta valet. Krocktestad hos oberoende RISE, Research Institutes of Sweden i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras VarioCage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i Variocage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 780 mm hög, 760 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 73 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Double Extra Extra Large + (DXXL+)
Art. nr 00382
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 820 - 1060 mm
Bredd 1060 mm
Höjd 780 mm
Vikt 39.5 kg
VarioCage Double Extra Extra Large + (DXXL+) - Fiat Doblo 2000-2017
OBSERVERA! Buren kan endast dras ut till 920 millimeters djup i denna bil.