1. Vald bil

2. Vald produkt

3. Produktinformation VarioCage Double Maximum (DMax)

VarioCage Double Maximum (DMax)

I våra dubbelburar kan du välja om dina hundar ska sitta åtskilda eller om du helt enkelt behöver en större plats för en hund. Om du väljer att använda en mellanvägg så kan den justeras i sidled om en av hundarna behöver lite större plats. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

För den trafikmedvetne hundägaren som värdesätter säker transport är VarioCage det rätta valet. Krocktestad hos oberoende RISE, Research Institutes of Sweden i Borås, med deras testmetod SPCT Safe Pet Crate Test. Vid kollision komprimeras VarioCage så att kraften från kollisionen neutraliseras vilket gör att såväl djur som människor i bilen skyddas från skador. Materialet i VarioCage är splitterfritt. VarioCage är utrustad med nödutgång på baksidan. Gasdämpare hjälper till att hålla dörren öppen. Denna modell är 845 mm hög, 825 mm innerhöjd, vilket innebär att den i allmänhet passar till hundar upp till 79,5 cm mankhöjd. Buren är justerbar i djupled.

Slitageutsatta delar såsom dörr och golv är rostskyddsbehandlade. Dörren är utrustad med säkerhetsspärr och gasdämpare. Förvaringsfickor finns i handtagen. Plats för hänglås finns. Produktion och design sker i Sverige.

Produktdata VarioCage Double Maximum (DMax)
Art. nr 00369
Produkttyp Variocage
Djup (min - max) 920 - 1160 mm
Bredd 1060 mm
Höjd 845 mm
Vikt 50.5 kg
Förpackningens mått och vikt 1110 x 880 x 230 mm / 57 kg